NouHätä! -kampanja jatkuu syksyllä 2020

NouHätä! -kampanja jatkuu syksyllä 2020

Kiitos tästä kaudesta kaikille kampanjaan osallistuneille tahoille, opettajille sekä oppilaille! Kevät oli historiallinen, sillä toteutimme NouHätä! -kampanjan ensimmäisen kerran diginä. Tänä keväänä finaalin korvasi NouHätä! Poikkeustilanne -digiloppukilpailu, joka osoittautui menestykseksi. Vaikka olosuhteet olivatkin erilaiset edellisiin kampanjoihin verrattuna, oli hienoa huomata, kuinka innolla uudet tavat toteuttaa NouHätä! -kampanjaa otettiin vastaan. 

Poikkeuksellisen kevään jälkeen on aika suunnata katse kohti tulevaa, sillä ensi syksynä kampanja jatkuu uusin tuulahduksin! Odotamme malttamattomina, että uusi kausi saadaan polkaistua jälleen käyntiin. 

Muistathan, että kesä on oivaa aikaa valmistautua ensi kauteen ja kerrata paloturvallisuusasiat kuntoon. Kaikki oppimismateriaalit löytyvät nettisivuiltamme sekä Youtube-kanavaltamme. Kannattaa myös seurata sosiaalisen median kanaviamme. 

Haluamme toivottaa kaikille aurinkoista ja turvallista kesää! Nähdään syksyllä!

Poikkeustilanne -digiloppukilpailu oli menestys!

Poikkeustilanne -digiloppukilpailu oli menestys!

Historian ensimmäinen NouHätä! Poikkeustilanne -digiloppukilpailu järjestettiin 23.4.2020 klo 9-14. Kilpailu oli menestys ja siihen osallistui huima määrä pelaajia. Haluamme kiittää kaikkia osallistujia! Oli hienoa huomata, kuinka vallitsevassa tilanteessa lähdettiin todella hienosti mukaan uudenlaiseen toimintaan.

Voittajaksi selviytyi Venla Paavalniemi Syvänkankaan koulusta Kemistä, toisen sijan vei Tommi Ahonen ja kolmanneksi nousi Veera Timonen. Onnea voittajille! Kilpailun kolme parasta pelaajaa palkittiin Garminin älykelloilla. Palkittuihin oltiin yhteydessä henkilökohtaisesti kilpailun jälkeen.

Turvallisuusasiat on tärkeää pitää mielessä myös kilpailun jälkeen. Nettisivuiltamme sekä Youtube-kanavaltamme löytyy paljon opetusmateriaalia, jota kannattaa kerrata vuoden ympäri. Vuonna 2021 NouHätä! -kampanja palaa suurempana kuin koskaan, joten pysythän kuulolla ensi vuotta silmällä pitäen.

Kiitos vielä kerran kaikille kampanjaan osallistuneille tahoille, kouluille ja oppilaille. Pysytään kaikki turvassa, jotta ensi vuonna päästään kilpailemaan ihan kasvotustenkin!

 

Kommentteja digiloppukilpailuun osallistuneilta:

”Tää oli oikeesti tosi hyvin toteutettu!”

”Tää oli kyl kiva juttu!! Alkukarsinnois oma joukkue sijoittui toiseksi nii oli kiva silti päästä loppukilpailuun!!”

”Poikkeustilanne -digiloppukilpailu oli hyvin järjestetty. Kysymykset oli tehty todella hyvin ja niitä oli monipuolisesti laidasta laitaan Mielestäni oli hyvä, että loppukilpailu järjestettiin digiloppukilpailuna, näin oli mahdollisuus vielä testata taitojaan.”

” Kisa oli hauska! Hätiköin liikaa joidenkin kysymysten kanssa!”

” Kiva että järjestitte silti tämmöisen, ettekä vain peruneet koko tapahtumaa!”

” Huh huh, osa kiperiä.”

” Aika extempore lähdin mukaan mutta hauskaa oli!”

”Oli super kivaa!”

”Outoa tehdä tämä tälleen mut kivaa”

”Kilpailu oli haastava”

”Hyvä kerrata tärkeät turvallisuusohjeet!”

”Oli tosi hyviä kysymyksiä ”

” Olli kiva testata mitä muisti viimevuodelta!”

 

Digiloppukilpailun tulokset

NouHätä!  -loppukilpailu on muuttunut digitaaliseen muotoon

NouHätä! -loppukilpailu on muuttunut digitaaliseen muotoon

Digiloppukilpailu järjestetään 23.4.2020 klo 9-14 välisenä aikana.
Kilpailu on kaikille avoin ja erillisiä alku- ja aluekarsintoja ei järjestetä. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten nopeus on valttia. Suoritusaika riippuu kilpailijan nopeudesta, maksimisuoritusaika on 90 minuuttia. Varaathan reilusti aikaa pelin suorittamiseen.

Kilpailuun voi osallistua tabletilla tai puhelimella. Kilpailuun pääset lataamalla ilmaisen Action Track -sovelluksen mobiilikaupasta. Varmistathan hyvissä ajoin, että puhelimessasi on tarpeeksi tilaa sovelluksen lataamiseen. Julkaisemme kilpailupäivänä koodin klo 9.00 verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Koodi syötetään sovellukseen, jolloin pääset pelaamaan digiloppukilpailua.

Mitä: NouHätä! Poikkeustilanne -digiloppukilpailu
Missä: Ilmaisessa mobiilisovelluksessa, lataa tästä:

Milloin: 23.4.2020 klo 9-14

1. Tutustu opetusmateriaaleihin nettisivuilla ja Youtube-kanavalla.
2. Seuraa sosiaalisen median kanavia.
3. Lataa Action Track -sovellus.
4.. 23.4. klo 9 syötä koodi, rekisteröidy ja osallistu kilpailuun.

Ladattuasi sovelluksen mobiililaitteellesi voit myös ladata pelin sisällön sovellukseen tämän linkin kautta: Pelin sisältö

5. Ole nopea, pelaajamäärä on rajattu.

6. Instagram stooreissa liveseurantaa pelin aikana.
7. Peliä voi pelata klo 14 asti, jos pelipaikkoja on vielä jäljellä.
8. Pelin päättyminen julkistetaan sosiaalisessa mediassa ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Treenaa siis itsesi huippukuntoon!

NouHätä! Youtube -kanava: https://www.youtube.com/user/NouHataKampanja/videos

Opetusmateriaalit: https://nouhata.fi/opetusmateriaalit

NouHätä! Poikkeustilanne -digiloppukilpailun säännöt