NouHata_logo_valk
Ilmoittautuminen vuoden 2017 NouHätä!-kampanjaan on avattu

Päiväys

Ilmoittautuminen NouHätä!-pelastustaitokampanjaan on avattu ja se päättyy 31.1.2017. Tänä vuonna kampanjan teemana on ennaltaehkäisy, oikea toiminta ja alkusammutus. Viime vuonna uudistettu Opintoasema on vapaasti ja maksuttomasti käytettävissä turvallisuusopetukseen.

Koulu voi halutessaan osallistua kampanjan lisäksi myös kolmivaiheiseen NouHätä!-kilpailuun. Kilpailun alkukarsinta tulee olla käyty 17.3.2017 mennessä. Aluekilpailu järjestetään pelastustoimialueittain keskiviikkona 5.4.2017 ja loppukilpailu perinteisesti Pelastusopistolla Kuopiossa torstaina 4.5.2017.

Kampanja on tavoittanut vuosien varrella lähes 600 000 yläasteikäistä. Vuosittain kampanjaan osallistuu noin 2/3 kahdeksasluokkalaisista ja mukana oli viime vuonna 500 koulua ympäri Suomen.

Kampanjaan voi ilmoittautua tästä linkistä.

 

NouHätä! jalkautuu ympäri Suomen tänäkin vuonna

 

NouHätä!-kampanjan lähettiläs Risto Vesalainen kiertää loppuvuoden ajan muutamia pelastustoimialueita ympäri Suomea. Kiertueen tarkoituksena on aktivoida niin pelastuslaitoksia kuin koulujakin mukaan NouHätä!-kampanjaan. Risto ottaa yhteyttä ensisijaisesti pelastuslaitoksiin tapaamisten järjestämiseksi.

Lisää
uutisia