Vauhtia ja toimintaa Rescue Squadissa

Vauhtia ja toimintaa Rescue Squadissa

Tunnetut TikTok-tähdet pääsivät haastamaan itsensä Rescue Squadissa, jossa testattiin heidän taitojaan vaativissa palomiestesteissä. Testit veivät TiktTokkaajat äärirajoille ja vauhtia sekä hikeä ei Rescue Squadista puuttunut.

Rescue Squad -haasteen ottivat rohkeasti vastaan sometähdet @jennifererica, @danielaleksis sekä @proxyrod. Katso videolta, kuinka he pärjäsivät kuumottavissa tilanteissa:

Kaikki testit suoritettiin valvotuissa olosuhteissa ammattilaisten silmien alla. Resque Squadin avulla NouHätä!-kampanja haluaa nostaa esiin sekä tuoda näkyväksi pelastusalan ammattilaisten työnkuvaa ja sisältöä. Aihe myös selvästi herättää kiinnostusta nuorissa sekä mahdollisesti innostaa tulevia pelastajia hakeutumaan ammatin pariin.

Lisää Rescue Squad -materiaalia löytyy somekanaviltamme. Nouhätä!-kampanja löytyy nykyään myös TikTokista, otathan tilin seurantaan!

TikTok: @nouhatakampanja

IG: @nouhata

Facebook: @Nou Hätä!

Youtube: @nouhatakampanja

NouHätä!-kilpailut kaudella 2022

NouHätä!-kilpailut kaudella 2022

NouHätä!-kilpailut järjestetään tällä kaudella osittain digitaalisesti ja osittain livetapahtumina. Alkukarsinta on digitaalinen, ja aluekilpailut sekä loppukilpailu järjestetään perinteiseen tapaan. Kilpailut toteutetaan joukkuekilpailuina. Tarkempi ohjeistus kilpailuihin osallistumisesta lähetetään ilmoittautuneille kouluille.

Aikaisempien kokemusten ja kyselytulosten perusteella digitaalinen kilpailumuoto on ollut tykätty. Digitaaliseen kilpailuun on myös ollut helpompi osallistua. Viime vuonna digitaalinen karsintakilpailu keräsikin yli 6200 osallistujaa, mikä on noin kaksi kertaa enemmän kuin alkukarsinnoissa aikaisempina vuosina.

Tänä vuonna digitaalisen alkukarsinnan jälkeen siirrytään perinteisesti toteutettavaan aluekilpailuun, jossa selviävät kunkin pelastustoimialueen paras joukkue. Loppukilpailussa pelastustoimialueiden parhaat joukkueet kisaavat NouHädän Suomen mestaruudesta Pelastusopistolla Kuopiossa.

Kaikissa kilpailuvaiheissa kilpaillaan kolmehenkisissä joukkueissa. Alkukarsintakilpailussa joukkueiden määrää koulua kohden ei ole rajattu. Muissa kilpailuvaiheissa osallistuvien joukkueiden määrä on rajattu kunta- tai aluekohtaisesti.

Digitaalisen alkukarsinnan ohjeistus toimitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä kampanjassa mukana oleville kouluille. Aluekilpailun tarkempi toteutustapa selviää paikalliselta pelastuslaitokselta.

NouHätä!-kilpailut toteutetaan terveysturvallisin järjestelyin.

 

NouHätä! 2022 kilpailuaikataulut

Alkukarsinta 28.2.-18.3.2022
Aluekilpailu 7.4.2022
Loppukilpailu 27.4.2022

Ilmoittautuminen kampanjaan on auki. Ilmoita koulusi mukaan nyt!

NouHätä! 2022 -kampanja on käynnistynyt

NouHätä! 2022 -kampanja on käynnistynyt

Ilmoittautuminen NouHätä!- kampanjaan on avattu. NouHätä!-kampanja tuo turvallisuustaidot kouluun ja antaa opettajille välineet tehokkaaseen turvallisuuskasvatukseen. Kampanjan tavoitteena on opettaa paloturvallisuuden perusasiat kaikille kahdeksasluokkalaisille.

NouHätä!-kampanja kannustaa yläkoululaisia nuoria huolehtimaan itsestä ja toisista sekä harjoittelemaan oman elämän ja arjen kannalta tärkeitä taitoja. Kampanjan tavoitteena on kouluttaa kaikki Suomen kahdeksasluokkaiset ja lisätä nuorten valmiuksia ennakoida ja estää palo- ja yleiseen turvallisuuteen liittyviä vaaratilanteita sekä antaa taitoja toimia oikein vaara- ja tulipalotilanteissa. Kampanjan elinkaaren aikana turvallisuusopetusta on saanut jo yli 805 000 yläkoululaista.

Kampanjaan voi ilmoittautua helmikuun 2022 alkuun asti, mutta turvallisuusopetusta voi antaa ympäri vuoden. Koulu voi halutessaan osallistua kampanjan lisäksi myös kolmivaiheiseen NouHätä!-kilpailuun.

Ilmoita koulusi mukaan kampanjaan nyt!