NouHätä! 2022 -kampanja on käynnistynyt

NouHätä! 2022 -kampanja on käynnistynyt

Ilmoittautuminen NouHätä!- kampanjaan on avattu. NouHätä!-kampanja tuo turvallisuustaidot kouluun ja antaa opettajille välineet tehokkaaseen turvallisuuskasvatukseen. Kampanjan tavoitteena on opettaa paloturvallisuuden perusasiat kaikille kahdeksasluokkalaisille.

NouHätä!-kampanja kannustaa yläkoululaisia nuoria huolehtimaan itsestä ja toisista sekä harjoittelemaan oman elämän ja arjen kannalta tärkeitä taitoja. Kampanjan tavoitteena on kouluttaa kaikki Suomen kahdeksasluokkaiset ja lisätä nuorten valmiuksia ennakoida ja estää palo- ja yleiseen turvallisuuteen liittyviä vaaratilanteita sekä antaa taitoja toimia oikein vaara- ja tulipalotilanteissa. Kampanjan elinkaaren aikana turvallisuusopetusta on saanut jo yli 805 000 yläkoululaista.

Kampanjaan voi ilmoittautua helmikuun 2022 alkuun asti, mutta turvallisuusopetusta voi antaa ympäri vuoden. Koulu voi halutessaan osallistua kampanjan lisäksi myös kolmivaiheiseen NouHätä!-kilpailuun.

Ilmoita koulusi mukaan kampanjaan nyt!

Onnittelut NouHätä!-digikilpailun voittajille

Onnittelut NouHätä!-digikilpailun voittajille

NouHätä! -kampanja on saatu tämän kauden osalta päätökseen ja digikilpailun voittajat ovat selvillä!

  1. Sija: Myllytullin koulu, Grodor, Oulu-Koillismaa
  2. Sija: Gananderin koulu, Ihameedium, Jokilaaksot
  3. Sija: Sysmän Yhteiskoulu, Tilitantit, Päijät-Häme

Voittajat kruunattiin torstaina 20.5. suorassa FinaaliLIVE –lähetyksessä, jossa tunnelma oli huipussaan! Finaalilähetys on edelleen katsottavissa ja löytyy NouHädän Youtube-kanavalta: FinaaliLIVE

Kiitämme upeasta kaudesta kaikkia kampanjaan osallistuneita tahoja, opettajia ja oppilaita! Viime vuonna käyty NouHätä! Poikkeustilanne -digiloppukilpailu aloitti upean menestystarinan digikilpailujen tiellä ja tänä vuonna tarina sai jatkoa, kun koko NouHätä!-kampanja toteutettiin digitaalisesti. Kampanjaan osallistui 525 koulua ja digikilpailun suoritti huikeat 2086 tiimiä!

Nyt on aika nauttia kesästä ja suunnata katseet kohti tulevaa, sillä kampanja jatkuu taas ensi syksynä!

Kesälomalla on hyvä ottaa varaslähtö paloturvallisuusasioihin, sillä oppimateriaalit ovat saatavilla nettisivuiltamme sekä Youtube-kanavaltamme. Olethan ottanut seurantaan myös sosiaalisen median kanavamme?

FB

IG

Youtube

Aurinkoista ja turvallista kesää kaikille, syksyllä nähdään!

FinaaliLIVE 20.5. klo 14

FinaaliLIVE 20.5. klo 14

NouHätä!-kilpailu huipentuu finaaliin 20.5.2021. Karsinnan 22 parasta tiimiä pelastustoimialueittain pääsevät ottamaan finaalissa toisistaan mittaa pelastustiedoissa sekä –taidoissa digitaalisesti.

Finaalipäivä huipentuu NouHädän Youtube-kanavalla FinaaliLIVE-lähetykseen, joka on katsottavissa 20.5. klo 14 alkaen. Lähetyksessä julkistetaan suorana tämän kauden voittajat! Finaalin juontaa NouHädän Youtube-kanavalta tuttu riskienhallintapäällikkö Mikko Puolitaival. Livessä nähdään myös Pelastusopiston terveiset, otteita menneiltä vuosilta sekä tietenkin nuorten suosikki Paqpa!

Tervetuloa mukaan koko koulun voimin seuraamaan livelähetystä ja jännittämään, mikä tiimi vie tämän kauden mestaruuden! Mukaan pääsee tästä linkistä:  https://www.youtube.com/watch?v=A2oA_wzECEI

Finaaliviikon tunnelmaa pääset seuraamaan NouHädän somekanavilla, nyt kannattaa viimeistään ottaa ne haltuun:

FB

IG

Youtube

Nähdään FinaaliLIVE:ssä!