NouHata_logo_valk
NouHätä!-kilpailut järjestetään kokonaisuudessaan digitaalisesti

Päiväys

NouHätä!-kilpailut järjestetään viime kevään tapaan kokonaisuudessaan digitaalisena. Tänä vuonna kilpailu on kolmivaiheinen (alkukarsinta, aluekilpailu ja loppukilpailu) ja kilpailut toteutetaan joukkuekilpailuina. Tarkempi ohjeistus kilpailuihin osallistumisesta lähetetään ilmoittautuneille kouluille.

Tänä keväänä NouHätä!-kilpailut toteutetaan kokonaisuudessaan digitaalisena. Digitaaliseen kilpailutoteutukseen siirryttiin koronapandemian aiheuttamien epävarmuustekijöiden takia. NouHätä!-kampanja haluaa osaltaan myös turvata pelastustoimen toimintavarmuuden vähentämällä pelastustoimen henkilöstöön kohdistuvaa rasitetta.

Aikaisempien kokemusten ja kyselytulosten perusteella digitaalinen kilpailumuoto on ollut tykätty. Digitaaliseen kilpailuun on myös ollut helpompi osallistua. Viime vuonna digitaalinen karsintakilpailu keräsikin yli 6200 osallistujaa, mikä on noin kaksi kertaa enemmän kuin alkukarsinnoissa aikaisempina vuosina.

Kaikissa kilpailuvaiheissa kilpaillaan kolmehenkisissä joukkueissa. Alkukarsintakilpailussa joukkueiden määrää koulua kohden ei ole rajattu. Muissa kilpailuvaiheissa osallistuvien joukkueiden määrä on rajattu kilpailusääntöjen mukaisesti.

Alkukarsinnan ohjeistus toimitetaan kampanjassa mukana oleville kouluille. Aluekilpailun ja loppukilpailun toteutuksesta tiedotetaan jatkoon päässeitä joukkueita erikseen.

NouHätä! 2022 kilpailuaikataulut säilyvät ennallaan.

Alkukarsinta 28.2.-18.3.2022
Aluekilpailu 7.4.2022
Loppukilpailu 28.4.2022

Lisää
uutisia