NouHata_logo_valk
NouHätä!-lähettiläs Risto Vesalainen sai kunniamaininnan elämäntyöstään

Päiväys

NouHätä!-lähettiläänä toimiva Risto Vesalainen sai kunniamaininnan turvallisuusalalla tehdystä elämäntyöstä. Risto on tehnyt NouHätä!-lähettiläspestin lisäksi pitkän uran pelastuslaitoksella ja sekä erilaisissa luottamustoimissa.
Tänä syksynä kolmatta kertaa Suomen kiertueella oleva NouHätä!-lähettiläs Risto Vesalainen palkittiin kunniamaininnalla Finnish Security Awards-gaalassa 21.11.2017. Turvallisuusalalla toimineelle ja suomalaista tai kansainvälistä turvallisuutta edistäneelle henkilölle myönnettävän elämäntyöpalkintokategorian voitti työturvallisuuspsykologian erityisosaaja tohtori Marita Hyttinen.

 

Vuodesta 1973 pelastusalalla työskennellyt Risto Vesalainen on tehnyt työuransa Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella, josta hän jäi eläkkeelle 2015. Samana vuonna Risto aloitti ensimmäisen kiertueensa NouHätä!-lähettiläänä. Risto on ollut NouHädässä mukana lähes kampanjan alusta asti ja toiminut kampanjan ohjausryhmässä lähes 16 vuotta.

 

Risto jatkaa edelleen vapaaehtoisena palokuntalaisena ja muissa luottamustehtävissä. Ensi kesänä Risto osallistuu palokuntalaisten valtakunnallisen leirin toteuttamiseen leiriorganisaation jäsenenä.

Lisää
uutisia