NouHata_logo_valk
Poikkeustilanne -digiloppukilpailu oli menestys!
Onnea voittajille

Päiväys

Historian ensimmäinen NouHätä! Poikkeustilanne -digiloppukilpailu järjestettiin 23.4.2020 klo 9-14. Kilpailu oli menestys ja siihen osallistui huima määrä pelaajia. Haluamme kiittää kaikkia osallistujia! Oli hienoa huomata, kuinka vallitsevassa tilanteessa lähdettiin todella hienosti mukaan uudenlaiseen toimintaan.

Voittajaksi selviytyi Venla Paavalniemi Syvänkankaan koulusta Kemistä, toisen sijan vei Tommi Ahonen ja kolmanneksi nousi Veera Timonen. Onnea voittajille! Kilpailun kolme parasta pelaajaa palkittiin Garminin älykelloilla. Palkittuihin oltiin yhteydessä henkilökohtaisesti kilpailun jälkeen.

Turvallisuusasiat on tärkeää pitää mielessä myös kilpailun jälkeen. Nettisivuiltamme sekä Youtube-kanavaltamme löytyy paljon opetusmateriaalia, jota kannattaa kerrata vuoden ympäri. Vuonna 2021 NouHätä! -kampanja palaa suurempana kuin koskaan, joten pysythän kuulolla ensi vuotta silmällä pitäen.

Kiitos vielä kerran kaikille kampanjaan osallistuneille tahoille, kouluille ja oppilaille. Pysytään kaikki turvassa, jotta ensi vuonna päästään kilpailemaan ihan kasvotustenkin!

 

Kommentteja digiloppukilpailuun osallistuneilta:

”Tää oli oikeesti tosi hyvin toteutettu!”

”Tää oli kyl kiva juttu!! Alkukarsinnois oma joukkue sijoittui toiseksi nii oli kiva silti päästä loppukilpailuun!!”

”Poikkeustilanne -digiloppukilpailu oli hyvin järjestetty. Kysymykset oli tehty todella hyvin ja niitä oli monipuolisesti laidasta laitaan Mielestäni oli hyvä, että loppukilpailu järjestettiin digiloppukilpailuna, näin oli mahdollisuus vielä testata taitojaan.”

” Kisa oli hauska! Hätiköin liikaa joidenkin kysymysten kanssa!”

” Kiva että järjestitte silti tämmöisen, ettekä vain peruneet koko tapahtumaa!”

” Huh huh, osa kiperiä.”

” Aika extempore lähdin mukaan mutta hauskaa oli!”

”Oli super kivaa!”

”Outoa tehdä tämä tälleen mut kivaa”

”Kilpailu oli haastava”

”Hyvä kerrata tärkeät turvallisuusohjeet!”

”Oli tosi hyviä kysymyksiä ”

” Olli kiva testata mitä muisti viimevuodelta!”

 

Digiloppukilpailun tulokset

Lisää
uutisia