NouHata_logo_valk
Tervehdys vuoden 2014 NouHätä!-voittajilta

Päiväys

NouHätä!-kilpailun voittajajoukkue palkitaan LähiTapiolan 2000 euron pelastustaitopalkinnolla. Saimme iloiset terveiset viime vuoden NouHätä!-voittajilta Rovaniemeltä. Muurolan peruskoulun NouHätä!-mestarit Eveliina, Jenna ja Priita kertovat, miten heidän joukkue päätti jakaa palkintosumman.

Koulun perinteen mukaan tytöt saivat jakaa palkinnon haluamallaan tavalla. He muistivat rahoillaan omaa koulua, pelastuslaitosta ja kouluttajia sekä tiimin varajäsentä. Palkintorahoilla tytöt kävivät myös kesälomareissulla ja shoppailemassa, minkä jälkeen rahaa jäi vielä säästöönkin.

Tytöt haluavat kannustaa tämän vuoden kilpailijoita, että kisassa voi pärjätä myös ilman aiempaa kokemusta tai VPK taustaa. He haluavat muistuttaa, että heilläkään ei ollut pelastustietoa tai -taitoja ennen NouHätä!-kampanjaan osallistumista.

-Matkamme on ollut ikimuistoinen ja antanut paljon tulevaisuutta varten, tytöt kertovat. Heistä on ollut mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä Lapin Pelastuslaitoksen kanssa ja olla auttamassa tämän vuoden NouHätä!-kilpailussa.

Lisää
uutisia